☀ ☀ ☀

 
Fick sluta tre timmar tidigare idag så jag sprang hem till solstolen på en gång. Molnen kom ganska fort och jag fick tyvärr gå in, men att solen är framme under större delen av dagen är guld värt. Detta är mina favoriter i solen! Min bikini är jättegammal från H&M men jag gillar den fortfarande starkt. Solkrämen är från Piz Buin och det är ungefär det enda märke jag använder för solning! De produkterna äger. De är lite dyrare, men det är värt det! Sen får vi inte glömma att återfukta med en lotion, och detta är min favorit. Doftar underbart! 

HÅR

 
Några bilder från det senaste året och jag saknar mitt hår så jäkla mycket. Har ju klippt av en hel del det senaste halvåret och trots att det är fräscht och friskare än förut så saknar jag det långa. Det jag längtar efter mest är att kunna få stora, slarviga lockar! Blir inte alls lika fint med halvlångt hår, iallafall inte i mitt hår. Visst, det var rätt sak att klippa av det då typ 10 cm var slitet, men långt hår har ju ändlöst med möjligheter. Nåja, jag måste helt enkelt ha tålamod!

Längesen

 
Det var längesen jag var personlig här på bloggen så här kommer några saker you did or didn't know om mig!

- Jag pratar med mig själv, OFTA.
Sällan på svenska, utan oftast på engelska. För diskussioner med mig själv i spegeln och sånt. Låter kanske helkonstigt, men jag får ju de svaren jag vill ha iallafall.. Haha!
 
- Jag har aldrig åkt Balder på Liseberg, trots att jag varit där massor av gånger sen den öppnade. Lite pinsamt! Jag är helt enkelt för rädd för berg- och dalbanor. Åkattraktioner som snurrar är mer min grej!
 
- Jag har aldrig blivit getingstucken. Getingar gillar att sitta på mig och sånt, men de behandlar mig alltid med respekt utan att sticka. Jag är heller inte speciellt rädd för dem.
 
- Jag pratar ganska mycket engelska i talspråk när jag pratar med någon. Orsaken till detta tror jag är att jag rest mycket under min uppväxt och att mina föräldrar alltid pushat mig till att prata för mig själv. Drömmer gör jag ofta på engelska också.
 
- Jag älskar komediserier såsom Friends, Himym och Modern Family. Ett gott skratt om dagen är bra för magen!
 
- Jag har massvis med skor men använder dem alltför sällan. Räknade för nåt halvår sedan och då var det över 25 par. Sedan dess har det tillkommit flera par.. Mina klackskor måste jag börja använda mer då jag nästan endast använder dem vid utgång och festtillfällen.
 
- Jag har redan åldersnoja. Jag är 18 och skulle helst vilja spola tillbaka till början av gymnasiet igen.
 
- Jag avskyr bloggare som provocerar för att få läsare till sin blogg. Lägger ut utmanande bilder, skriver "intressanta" men felaktiga rubriker och låtsas som att de är storbloggare trots att de inte är det. Jag försöker hålla mig till kvalitet, och om folk inte gillar det, så deal with it.

RSS 2.0