Bathtub

 
Igårkväll när jag var själv i pappas lägenhet så tappade jag upp ett bad åt mig själv och bara njööööt. Så jäkla underbart! Har ju inget badkar hemma så får ju passa på. Hade lite me-time och hade lite hemmaspa. Att kika på Bond och ha en godispåse till hands var ju inte helt fel heller.. 

Saturday

Smycken Mar by Marc Jacobs & HM, Tshirt från gina, Jacka från Chelsea, Sneakers från Nike
 

Såhär såg jag ut igår! Älskar att matcha en basicoutfit med sneakers. Och SÅ bekvämt! Gårdagen i Stockholm var så mysig och lucky for me, så ska jag dit nästa helg igen. Underbart! 
 
 
 
 

Stockholm

 
Kom upp till Stockholm i förmiddags! Sen dess har jag lunchat och fikat med mina föräldrar, shoppat och njutit av solen. Mamma och pappa lämnade mig vid 14 ungefär, för de ska iväg på 50-årsfest ikväll och jag ska stanna i pappas lägenhet. Ska bli mysigt! Har planerat att beställa pizza och bada i pappas badkar (vi har ju inget hemma, så jag får passa på när jag är här). Det låter väl som en lovande kväll? 
 
Har fått tag på några småsaker som jag behövde i kläd/sko-väg också, så det ska jag visa er så fort som möjligt. Ni ska få se dagens outfit som vi fotade förut också. Ha nu en fin lördagskväll!

RSS 2.0