New year's eve plans

 
Godmorgon darlings! Hela min dag lär bli förberedelser till kvällen då jag och vänner ska till bästa Alice för nyårsmiddag. Trerätters står på menyn och jag tror det kommer bli superbra! Vad som står på tur efter det är inte helt spikat än, finns några olika nyårsfester här i stan som övervägs men det lär bli bestämt i stunden. Spontant är alltid bäst! Kul ska det bli iallafall. Älskar att alla klär upp sig fint för nyår (det är i princip det bästa). Ni ska få se vad jag ska ha på mig så snart som möjligt. LOVE

page 364 of 365

 
2014 has been a bitch. Helt ärligt så har det varit det mest psykiskt tuffa året i hela mitt liv då hela världen vändes upp och ner ena dagen och sedan skakades lite till en annan. 
Jag har förlorat mer än jag kan tåla, pressat mig själv mer än nödvändigt och helt enkelt behandlat mig själv som skit. 2014 har varit tufft på alla fronter. Både personligt, skolmässigt och känslomässigt. Förluster och tragik har avlöst varandra och jag har känt fler än många gånger att jag inte klarar av mer. Men vet ni vad? Det gjorde jag.

Och det är med den inställningen - att jag klarar av mer än jag någonsin tror - som jag börjar 2015 med.
Allt som hänt 2014 lämnar jag där, och jag ska leva med positivitet och hopp och endast se framåt. Jag ska älska mina nära och kära medans de finns i mitt liv, och visa vad de betyder för mig.
Jag brukar inte ha nyårslöften (då jag känner att vill man ha förändring kan man göra den vilken dag som helst) men 2015 har jag iallafall ett.
Jag ska må bra inifrån och ut, det är vad jag ska åstadkomma nästa år. Bli mitt bästa jag. Och 2015, det ska bli mitt bästa år. Hittills! Gott nytt år kära vänner. 

Superlicious

 
God morgon! Sitter och bläddrar lite i min nya bok som jag fick i julklapp. Det är uppföljaren till Bodylicious that i l-o-v-e. Känns som en bra start på 2015 också, att nå toppform "inifrån och ut". Mitt mål iallafall!
 
Lämnade av mina föräldrar på ett spa tidigare idag (julklapp till dem från mig och min bror) där de ska få spendera dagen samt lite massage efteråt och sånt där. Ska överraska dem med fin middag & dukning när de kommer hem ikväll! Men nu: storrensning av min garderober.

RSS 2.0