page 364 of 365

 
2014 has been a bitch. Helt ärligt så har det varit det mest psykiskt tuffa året i hela mitt liv då hela världen vändes upp och ner ena dagen och sedan skakades lite till en annan. 
Jag har förlorat mer än jag kan tåla, pressat mig själv mer än nödvändigt och helt enkelt behandlat mig själv som skit. 2014 har varit tufft på alla fronter. Både personligt, skolmässigt och känslomässigt. Förluster och tragik har avlöst varandra och jag har känt fler än många gånger att jag inte klarar av mer. Men vet ni vad? Det gjorde jag.

Och det är med den inställningen - att jag klarar av mer än jag någonsin tror - som jag börjar 2015 med.
Allt som hänt 2014 lämnar jag där, och jag ska leva med positivitet och hopp och endast se framåt. Jag ska älska mina nära och kära medans de finns i mitt liv, och visa vad de betyder för mig.
Jag brukar inte ha nyårslöften (då jag känner att vill man ha förändring kan man göra den vilken dag som helst) men 2015 har jag iallafall ett.
Jag ska må bra inifrån och ut, det är vad jag ska åstadkomma nästa år. Bli mitt bästa jag. Och 2015, det ska bli mitt bästa år. Hittills! Gott nytt år kära vänner. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0