Sunrise

Två små bilder från London
 
De två senaste dagarna har för min del varit allt annat än bra. Jag har därför inte ens haft en tanke på att vara inloggad här, för om jag inte mår bra så presterar jag inte bra, vilket betyder at ni kommer se meningslösa inlägg från min sida. Och det vill jag inte! Men med lite pepp från mamma och fina ord från fina vänner försöker jag resa mig igen och le så mycket jag bara kan. 
 
Imorgon är det fredag (!!) vilket betyder en resa till Växjö för mig. Jag ska till min storebror och spendera helgen i hans lägenhet vilket jag sett fram emot sååå mycket under de senaste veckorna! Så time to turn this frown up-side-down och ta vara på livet som det ser ut just nu. Ska försöka skriva av mig en dag snart också så att ni förstår lite vad jag babblar om i sådana här osammanhängade inlägg. Så stay tuned! xx 

In my bag

 
Min trogne följeslagare macbook, räddaren mot smutsigt hår, modebibeln, det bästa drickan man kan ha, en bärbar laddare och en liten reminder om hur fantastisk du är signerad Jean Paul Gaultier. Detta är oftast innehållet i min vardagsväska.

09:14

Bilder från tumblr

Godmorgon guys. Här får ni lite av mina personliga inspiration just nu då jag inte hinner fota så mycket för tillfället. Tar med kameran över helgen till Växjö iallafall så ni kan ju hoppas på några snapshots när jag kommer tillbaks iallafall! Idag ska bli en bra dag har jag bestämt (efter mitt samhällsprov på morgonen..) för efter skolan ska jag och min prins spendera lite tid i relax-avdelningen på badet här i stan innan jag åker. Lär nog bli en bra dag det här! Puss.
ps. Älskar citatet längst upp bland bilderna

RSS 2.0