Sneakers

 
På senaste tiden har jag fått upp ögonen för dessa skor. De är flera stora märken som bla. Steve Madden och Miu Miu som hakat på och designat dessa slip-on sneakers för oss som är på språng. Mina favoriter är helt klart de helvita! Får dock såna där flashbacks till tiden då folk hade dessa i schackrutigt.. Haha.

Yesterday ❄

 
Äntligen fredag! Igår var jag och tjejerna i Sunne på friluftsdag, vilket var riktigt mysigt. Utbudet på backar kunde varit fler men jag antar att de satsar att ha dem öppna på sportlovet istället. Min hals var urusel så jag får stanna hemma idag också, men det känns lite bättre iallafall. Och det är ju skönt! Nu ska jag återgå till OTH-marathon och sedan längta till fredagskväll med mamma. Hoppas ni har en bra fredag! 

Mina hårprodukter

 
 
Nu har jag satt ihop ett inlägg om mina hårprodukter och vad de är bra för. Enjoy!

Mitt hår är heltidsarbete. Jag har naturligt lockigt hår (och då inte fina lockar utan besvärliga lockar..) vilket gör att varje gång jag går utomhus med plattat hår och det är pyttelite luftfuktighet ute gör att mitt hår krullar upp sig på någon minut. Haha! Dessa produkter hjälper mig att ta hand om mitt hår!
 
-TIGI Catwalk Hairspray: Denna hårspray är ny men jag gillar den redan. Har knappt använt spray någongång i mitt liv men denna använder jag främst när jag ska träna. Ger glans och håller allt på plats. Jättebra!
 
-TIGI Bed Head Shampoo & Conditioner: Mitt shampoo och balsam är något jag håller mycket kärt. Dessa är så jäkla bra! Håret ser som nytt ut efter duschen. Dessutom är doften (nötter/choklad) ett STORT plus!
 
-TIGI Bed Head, Control Freak: Vi fortsätter på Tigi-spåret, haha. Deras produkter är guld! Denna goding är en ny tillkomst till mina hårvårdsfavoriter. Det är ett serum som verkar som värmeskydd samt gör håret rakare. Rådiggar denna, rekommenderar den varmt!
 
-Proffs Argan Oil: Denna har jag haft länge. Den är så dryg, räcker hur länge som helst. Det var min första hårolja som är riktigt billig, men inte sämre för det. Bytte ut den mot min nya olja, så denna följer med mig i väskan vart jag än går. Perfekt för frissiga/torra toppar! Silkeslena på ett kick.
 
-L'oreal Elvital Nutri Gloss Inpack: Jag använder denna hårinpackning en gång i veckan, vilket gör mitt hår mjukt och fantastiskt lent. Jag vet att det finns många fler som är bättre än denna, men mitt hår gillar den här och då ser jag inte någon orsak att byta. Den är jättrebra!
 
-Moroccan Oil: Denna lilla flaska med fantastiska droppar fick jag i julklapp efter många rekommendationer. Och jag älskar den! Jag har aldrig haft så lent och mjukt hår som när jag använt denna. Dessutom är den också jättedryg och en liten flaska räcker långt. Tips tips tips!

RSS 2.0