Sunday brunch

 
Idag stod brunch med Cicci på schemat, och det var riktigt gott. Älskar verkligen att äta gott och prata länge, så detta lär hända flera gånger! Att ha färsk frukt & bär på bordet är så jäkla trevligt också. Mer sånt här tack!

TVÅ

Bilderna blev riktigt korniga när jag laddade upp dem..

Inhandlade dessa igår! Har kikat på Baby Lips från Maybelline länge nu och fick ett infall när jag var och handlade, så nu är den min. Diggar den starkt redan, den återfuktar läpparna riktigt bra! Mascaran var välbehövd också, men jag kan verkligen aldrig bestämma mig för en favoritmascara. Hittar aldrig någon som har allt jag behöver! Brukar kombinera mellan två och tre olika för att få resultatet jag vill ha.. Haha. Hoppas denna blir bra iallafall!

Taconight

 
Ikväll hade jag tacokväll med min saknade vän Alice vilket var riktigt mysigt. Hade såååå mycket att prata om som alltid, så det blev ganska sent och nu ska jag strax krypa under täcket och sova. Har varit ganska frånvarande här de senaste dagarna då min hals fortfarande är dålig och jag måste vila upp mig lite, och då kan jag tyvärr inte fota så mycket till er. Hoppas jag vaknar upp något piggare imorgon iallafall! Håll tummarna. Love
 

RSS 2.0