Dream places to go

 
MALDIVERNA
 
 
Var faktiskt Linus som gjorde att jag fick upp ögonen för detta ställe! Rena rama paradiset ser det ut som. Bo i en Bungalow ovanpå vatten, se ut över oändligt turkosblått vatten och bara njuta. Här är en av platserna jag definitivt vill se innan jag dör!
 
 
FIJI

Och här är ännu en paradisplats som ligger på andra sidan världen och verkar vara så långt bort man kan komma från vart jag är nu. Att simma, sola, äta gott och bara göra precis vad som faller en in skulle vara det perfekta för mig just nu. Och hit vill jag verkligen!
 
SANTORINI

Här är ett ställe som jag spanat in under de senaste månaderna som inte alls ligger gå långt bort. I Grekland finns detta paradis och det är absolut ett av de semesterställena jag vill till så fort som möjligt. Har dessutom hört att det är helt underbart här vilket gör mig ännuuuuu mer sugen! Vackra och annorlunda hotell, fina utsikter mot hus som ligger packade på klippväggen känns ju aldrig riktigt fel. Hit vill jag!
 

Här är några ställen som jag verkligen vill besöka inom sol-semesterväg! Har ni några bra ställen som ni vill se eller har sett som verkligen är sevärda? Dela med er och släng iväg en kommentar. Puss!

New

 
Har helt glömt bort att visa er dessa. Hittade dem i London på sportlovet och kunde inte låta bli! Tycker dem är så söta. Dessutom behövde jag ett par ballerinor och dessa (trots rosett) är ganska diskreta vilket jag diggar! Snart dags att ta dem ut för premiär, så varmt som det är just nu. Love!

Grillat

 
Idag premiärade vi grillen! Gjorde supergod mat och jag, mamma, pappa och Linus firade mamma i förskott (hon fyller år imorgon) med det goda här ovanför samt efterätt som bestod av banana split.
Har varit en helt perfekt dag dessutom, har suttit på balkongen och njutit av solen och fått några extra fräknar i ansiktet! Länge sedan en söndag var så avslappnande och skönt! Efter middagen satt jag och min prins i bastun en stund och jag hade verkligen glömt hur skönt det är. Nu ska jag nog strax krypa ner och förhoppningsvis sova många timmar. Puss!
 

RSS 2.0