BLACK FRIDAY

 
Ni har väl inte missat att det är Black Friday imorgon?! Black Friday är ett amerikanskt påfund där det är en fredag då nästan ALLT är på rea. Har hört att det är helgalet, och att man kan fynda till helt sjuka priser. Det ska vara ett tillfälle att köpa julklappar i god tid, och är alltid dagen efter Thanksgiving. 
 
Och denna underbara tradition har nu kommit till Sverige!! Självklart inte i samma mängd, men har sett att flera svenska kedjor såsom t.ex. Nelly.com har hängt på. Det är SÅ roligt! Några andra kedjor att kika på imorgon är asos.com, Victoria's Secret, Forever 21, net-a-porter.com osv. Happy shopping!

New


Sneakpeak på lite nytt som jag bla. shoppade i helgen! Ska visa er allt närmare så småningom. Skönt att få lite update på vintergarderoben, och lite nya väskor. Mestadels festkläder som ni kanske ser, så jag hoppas på att få många tillfällen att bära dem nu i slutet av året. Den svarta tröjan längst ner till vänster har dessutom massor av glitter i sig, som inte syns på bilden. Superfin är den! 

Monday

 
Nu var det måndag igen. Jag har det riktigt mycket i livet just nu, framförallt i jobb och skola. Förra veckan satt jag med ansiktet i matteboken större delen av fritiden och denna vecka lär gå åt till eftersläntrade arbete. Det är lite mycket helt enkelt, så jag är riktigt glad att jag får en andningapaus i form av studiedag imorgon. Det är härligt!
 
Idag är det förresten endast en månad kvar till julafton (How amazingggg längtar så mycket!!). Har inte börjat köpa julklappar eller fått någon julkänsla än, men det kommer väl i december hoppas jag. Julen är verkligen min favorit-tid på året, så jag ska försöka njuta så mycket som möjligt!  
 
 
 

RSS 2.0