Halloween

Polishatt & handbojor från Partykungen

Såhär såg jag ut igår när vi firade halloween! Sprang runt som polis hela kvällen och det blev faktiskt lyckat. På bilderna är dock inte kostymen fullständig, då jag hade fler detaljer och var mer fixad på kvällen. Men ni kan få se några mobilbilder från det senare! 
 
Idag är jag är jag riktigt jäkla seg och ser mest fram emot att ligga i sängen halva dagen. Ska iväg och göra några ärenden i eftermiddag och blir bjuden på middag ikväll, så denna fredag blir nog inte så dum ändå. Och så har jag en jättekul helg framför mig! Kisses
 
 
 

These give me chills

Hittade på tumblr
 
Gaaaash, jag blir helt till mig när jag ser bilder som dessa.  Speciellt bilderna på Olivia Palermo och kvinnan på andra raden. Är inte den bilden helt sanslöst vacker? Får mig att vilja ha en fotografering i vatten igen. 
Anyway, visst är sänggaveln på sista bilden grym också? Det ger sovrummet en sån mysfaktor och värme på något sätt. Så galet fint!
 
 
 

The shoulder bag

 
Från YSL, Givenchy, Lindex, MBMJ, HM

Den trogne följeslagaren, axelremsväskan, är en klassisk favorit i garderoben. Jag är på jakt just nu efter en väska som har perfekt plats för mobil, plånbok och nycklar till när man är ute. Det är heeelt värdelöst att ha allt i jackfickan då man (iallafall jag) tappar bort saker och inte hittar dem när de behövs! Jag vill ha en som är stilren och funkar till det mesta, något i stil med väskan från Lindex (i mitten på nedersta raden). Yum!
 

RSS 2.0