Next stop: Åre

 
Nu sätter jag mig på tåget mot Åre station och jag är så laddad! Ska bli så himla roligt att spendera lite tid i backarna med min pappa, eftersom vi får så lite kvalitetstid med varann. Datorn och kameran är nerpackade, så jag hör av mig när vi landat på hotellet! xx

Fresh cut flowers

 
Finns det något mer vårigt än blommor? Mina favoriter är tulpaner, i alla färger och former. De är bland det bästa jag vet på våren, då vi oftast har tulpaner hemma! De allra finaste är i ljusa pasteller enligt mig. Ljusgula, rosa eller vita. Att ha blommor hemma känns både lyxigt och fräscht, och vårigt!

Yesterday

Tshirt Acne, Halsduk & jeans Gina, iphoneskal MBMJ

Japp, sådana här bilder blir det när man inte har sin streetstylefotograf (aka mother) till hands! Är helt förälskad i min nya halsduk, då den är mjuk som en barnrumpa. Eller något sånt. Den lär bli flitigt använd i vår med några av mina nya jackor! Handlade en del i lördags som jag ska visa er snart också. Men nu i veckan har jag ganska fullt upp, och på fredag åker och jag och pappa till Åre. Yay!! Tar självklart med bloggkitet dit så ni får lite update därifrån också. Puss!

RSS 2.0