Kaos


Godmorgon! Har haft en kaosartad start på veckan. Igår när jag skulle börja jobba hemifrån så startar inte min macbook, vilket ledde till att jag fick lämna in den på lagning. Lagning!! Jag åker till NYC nästa måndag, och jag har ingen dator. Som jag sa, kaos alltihop! Men nu verkar allt löst sig och jag ska få tillbaka datorn imorgon, så det känns skönt. (Speciellt med tanke på alla bilder som låg lagrade i datorn..) 

Idag har jag en hel del på tapeten utöver att jobba, so wish me luck. Hörs senare! xx

Morning jog


Morning darlings! Tog mig ut på en kort löptur imorse då vädret var helt fantastiskt. Verkar som att värmen kommer nu iallafall vilket är skönt! Har inte tränat på flera veckor i och med student och allt som hör dit till, men nu är jag på gång igen. Hoppas kroppen hänger med mig bara :-) 
Ha en fortsatt fin dag godingar!

18.42

pics from weheartit

Hej darlings! Har just suttit och drömt mig bort till varmare breddgrader genom bilderna här ovanför. Är så glad att snart komma bort ifrån Sverige och detta tråkiga väder.. Men snart kommer värmen, säger min väderapp! Idag har jag sprungit vad som känns som tusen ärenden, och är nu snart klar för en myskväll här hemma. Snart helg ju! Men nu ska jag kila iväg på massage för min rygg håller på att ta ihjäl mig. 
Ha en fin kväll! xx

RSS 2.0