New York, New York

 
Jag har fått sommarjobb i New York!!!
The secret is out och jag kan äntligen dela min glädje med er! För några veckor sen fick jag ett besked som förändrade mitt liv och gjorde att min framtidångest dämpades rejält. Jag fick nämligen ett jobb som jag ALDRIG hade vågat hoppas att jag skulle få, som jag sökte i början av 2015. Men jag fick det, och ska jobba mellan juli-september, nervigt och superkul!
 
 
Har ni sett serier som Gossip Girl, Sex and the City eller KUWTK så har ni nog hört talas om The Hamptons. Det är just där jag ska jobba i sommar! För er som inte vet vart det ligger så är det längst ut på Long Island, och det är i princip sommarparadiset för New-yorkare (med lite mer pengar i fickan). 
Jag ska jobba med PR och event för event-företaget Swedish Culinary Summer och bo i The Hamptons, New York. HÄR hittar ni deras hemsida! 
På deras hemsida beskriver de organisationen såhär:
 
Swedish Culinary Summer is a unique series of events, presenting a full summer of top Swedish chefs, food, beverages and Swedish products, services and businesses at premier charity events in the Hamptons throughout the summer.
 
Så vad jag ska göra i sommar? Hjälpa till och assistera eventplanners med att jobba allt som hör ditill. Detta är mitt drömjobb och kan fortfarande inte smälta att jag faktiskt ska göra det här i sommar! På dessa charity-events ska vi stå och prata om svensk mat, svenska varumärken och helt enkelt berätta och promota Sverige till massor av olika människor.
Dessutom brukar en hel del välkända ansikten attenda dessa events, vilket är ett extra plus!
 
Vad jag blev extra glad för (och som jag hoppas ni uppskattar också) är att min arbetsgivare tycker det är superroligt att jag bloggar och instagrammar mycket, och är superpositiv till att jag gör detta hela sommaren. Så ni, mina kära läsare, kommer att få följa med mig varje steg på vägen!! Så nu vet ni vad jag har suttit och tryckt på i några veckor, och har ni några frågor är det bara att ställa dem här i kommentarsfältet. Lots of love
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Cicci

Jag är så sjukt glad för din skull men kommer sakna ihjäl mig ❤️

2015-06-06 @ 22:03:05
Postat av: Anna

Stort grattis! Låter som ett riktigt drömjobb :) Jag blev lite nyfiken på hur du hittade detta jobb? Skulle själv vilja jobba utomlands men vet inte riktigt hur jag bör gå tillväga. Har man kontakt med någon i Sverige eller i det land man ska jobba? Går man på intervju? Hur fungerar det med engelska språket, gör man något prov eller hur fungerar det? Många frågor men jag blev nyfiken :) Lycka till!

2015-06-07 @ 22:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0