Dream places to go

 
MALDIVERNA
 
 
Var faktiskt Linus som gjorde att jag fick upp ögonen för detta ställe! Rena rama paradiset ser det ut som. Bo i en Bungalow ovanpå vatten, se ut över oändligt turkosblått vatten och bara njuta. Här är en av platserna jag definitivt vill se innan jag dör!
 
 
FIJI

Och här är ännu en paradisplats som ligger på andra sidan världen och verkar vara så långt bort man kan komma från vart jag är nu. Att simma, sola, äta gott och bara göra precis vad som faller en in skulle vara det perfekta för mig just nu. Och hit vill jag verkligen!
 
SANTORINI

Här är ett ställe som jag spanat in under de senaste månaderna som inte alls ligger gå långt bort. I Grekland finns detta paradis och det är absolut ett av de semesterställena jag vill till så fort som möjligt. Har dessutom hört att det är helt underbart här vilket gör mig ännuuuuu mer sugen! Vackra och annorlunda hotell, fina utsikter mot hus som ligger packade på klippväggen känns ju aldrig riktigt fel. Hit vill jag!
 

Här är några ställen som jag verkligen vill besöka inom sol-semesterväg! Har ni några bra ställen som ni vill se eller har sett som verkligen är sevärda? Dela med er och släng iväg en kommentar. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0